Cookie- og Privatlivspolitik

Anlægsarbejde

Når det kommer til anlægs- og belægningsopgaver, har Witdahls kompetencerne i orden. Vi varetager alt lige fra genopretning af fliser og indkørsler mm. til nyanlæg og belægning i alle byer fra nord til syd i hele Thy og Thisted Kommune men også byer udenfor Thisted Kommune.

Uanset om det er privat eller erhverv kan Witdahls tilbyde kvalitetsservice, opgaverne udføres altid af vores personale som er uddannet indenfor områderne.

Vi rådgiver gerne omkring nyanlæg af indkørsel, nyanlæg/genopretning/omlægning af fliser, træbelægning ved eksempelvis terrasser, palisader, piksten, vandløb eller bassinanlæg i haven og andre anlægs- og belægningsopgaver.

 

Skal der sås ny græsplæne, skal græsplænen lægges helt om eller laves til staudebede, frugthave, højbede, prydhave eller rosenbed, har Witdahls ligeledes kompetencer indenfor disse områder. Vi har gennem årene lavet mange projekter af denne karakter og har meget erfaring indenfor disse områder, hvorfor du kan være helt tryg ved at tage os med på råd.

Vi samarbejder med kunden hele vejen – fra havetegning til udførelse og som kunde, vil du mærke, at du arbejder med professionelle folk fra dag et.

Skulle du være interesseret i en eller flere af vore ydelser, så kontakt os gerne og vi tager en uforpligtende snak om den bedste måde at dække jeres konkrete behov.

SE GALLERI af

Omlægning af knækfliser  Anlægsopgave i Nors

Ilægning af armeringssten Sommerhus v/Hune

Renovering af sti og sø   Vandløb og stensætning

Katte gård  Vandløb på Australievænget

Have i Hanstholm  Fodboldgolfbane 

Detaljeret anlægsarbejde  Stor trappe  Garage bygget

Thisted Sygehus Anlægsopgave Nors, Thisted

Ejerslev Kirke på Mors

Du finder vores kontaktinformationer her.

|   Witdahls Hjemme- og Erhvervsservice ©   |   CVR: 2691 7468   |   Holmevej 14, 7700 Thisted   |   Tlf: +45 2219 0981   |   Email: witdahls@witdahls.dk   |