Cookie- og Privatlivspolitik

Have og vedligehold

Witdahls varetager alle former for havearbejde i Thisted og i hele Thy-området.

Uanset om det er privat eller erhverv, kan Witdahls tilbyde kvalitetsservice gennem uddannede personale, som forestår arbejdet og kæler for detaljerne.

Små og store haver kræver alle pasning. Derfor tilbyder Witdahls kvalitetsarbejde i form af hækkeklip, formklipning, græsslåning, beskæring af buske og træer, forårsklargøring af haven, almindelig luge- og ukrudtsarbejde, gødning af græsplæne og bede – i det hele taget vedligehold af hele haven.

Endvidere arbejder vi med ukrudtsbekæmpelse samt svampe- og skadedyrsbekæmpelse i træer og buske.

 

Witdahls foretager ugentlig, 14 dags eller månedlig gennemgang af bede. Ligeledes græsslåning på kontinuerlig basis samt snerydning tilbydes.

Vi samarbejder med kunden hele vejen fra evt. havetegning til alm. vedligehold af hele eller dele af haven, græsslåning som sæsonaftale og anlægs- og belægningsopgaver i haven og derved opnår vi et resultat, hvor du som kunde og Witdahls som leverandør bliver tilfredse med arbejdet – vi er ikke tilfredse før vores kunder er det.

Skulle du være interesseret i en eller flere af vore ydelser, så kontakt os gerne og vi tager en uforpligtende snak om den bedste måde at dække jeres konkrete behov.

SE GALLERI af

Pålægning af rullegræs        

Ny hæk samt ekstra fliser    

3.000 m2 ny græsplæne   Lugning af div. ukrudt

Dyrskue i Thisted 2012   Færdig Bøgehæk      

Ny legeplads v/Børnehave   Græskanter skåret

Beskæring af portal og vertikalskæring af græsplæne

Detalje beskæring Græsplæne mod hæk kantskåret

Nedskæring af Lonicera Græsslåning af større områder

Plantning af Eg   Før og efter bed Div. småopgaver  Indkørsel gravet frem

Du finder vores kontaktinformationer her.

 

 

|   Witdahls Hjemme- og Erhvervsservice ©   |   CVR: 2691 7468   |   Holmevej 14, 7700 Thisted   |   Tlf: +45 2219 0981   |   Email: witdahls@witdahls.dk   |