Cookie- og Privatlivspolitik

Pedel

Witdahls råder over en lang række kompetencer indenfor vicevært/pedelservice. Vi udfører arbejde for både private og erhverv lige fra kommunale opgaver til snerydning ved private husgrunde.

Vores pedelafdeling omfatter tillige gøremål ved til- og fraflytninger i lejligheder i Thisted og i hele Thy-området.

Witdahls udfører flytteservice, lejlighedssyn, maling af lejlighed, vi gør hovedrent eller hvis man ønsker det, almindelig rengøring og vask af trapper samt vinduer. Alt så lejligheden fremtræder i pæn stand.

Witdahls håndterer ligeledes affald, både det der kommer fra ejendomsservice, men også opsamling af affald ved og omkring større bygninger og P-plads områder.

Er der større bygninger der skal tilses, har vi ejendomsservice og tilsyn, hvor vi på ugentlig eller månedlig basis foretager bygningsgennemgang.

Vores uddannede varmemester sørger for udskiftning af pærer og sikringer, tømmer askebægre ved indgangspartier eller tilser tomme bygninger og meget mere, hvis det er ønsker eller behov du har.

Vi leverer også kontorbeplantning i Thisted og i hele Thy området, hvor vi tilser planter på kontorer og lignende, med almindelig pasning såsom vanding, gødning, aftørring af støv på planter, skadedyrs bekæmpelse på planterne, giver nyt jord og omplanter hvis planterne har mistet deres prydværdi.

Et samarbejde med Witdahls giver en struktureret og stabil varetagelse af alle opgaver indenfor pedelarbejde, hvad enten det er store eller små opgaver.

Ny bænkplads

Skulle du være interesseret i en eller flere af vore ydelser, så kontakt os gerne og vi tager en uforpligtende snak om den bedste måde at dække jeres konkrete behov.

Se galleri: Katte gård i Dover Odde, Kontorbeplantning, Renset afløbssystem, Vandskade i lejlighed, Ændringer ved lægehuset

Du finder vores kontaktinformationer her.

|   Witdahls Hjemme- og Erhvervsservice ©   |   CVR: 2691 7468   |   Holmevej 14, 7700 Thisted   |   Tlf: +45 2219 0981   |   Email: witdahls@witdahls.dk   |