Cookie- og Privatlivspolitik

Rengøring

Rengøring og hjemmeservice er en tillidssag, og netop derfor fokuserer Witdahls på stabilitet og kvalitet, når arbejdet kalder. Witdahls tilbyder professionel privat- og erhvervsrengøring i Thisted og hele Thy-området og ved Witdahls har alle opgaver første prioritet, store som små.

Witdahls leverer ydelser indenfor total- og hovedrengøring, trappevask, rengøring ved ind- og udflytninger, forårsrengøring, højtidsrengøring og kontinuerlig rengøring dagligt, hver uge, hver 14. dag eller hver måned. Vi tilbyder naturligvis vores ydelser overalt i Thisted og i hele Thy-området.

Vi kender tilskudsreglerne på området og kan derfor vejlede dig omkring de muligheder der er, når det kommer til besparelser og tilskud i forbindelse med rengøring.

 

Vi kommer også gerne ud og tager en snak om jeres behov og ønsker til en kontinuerlig rengøring, af eksempelvis et erhvervskontor, og kan derigennem, og i samarbejde med jer, tilrettelægge et skema som matcher jeres behov bedst muligt.

Et samarbejde med Witdahls giver en struktureret og stabil varetagelse af alle opgaver indenfor rengøring. Vi har daglige ruter fra Hurup i syd til Vesløs i nord, så vi kan betjene alle kunder i Thisted og i Thy-området på daglig basis, hvis det er det, der er behovet.

Skulle du være interesseret i en af vore ydelser eller flere, så kontakt os gerne og vi tager en uforpligtende snak om den bedste måde at dække lige netop jeres behov.

Her findes galleri med rengøring erhverv, oliesnavset gulv, slutrengøring af bolig, Rengøring af meget tilrøget lejlighed, Rengøring af dødsbo Køkkenskabe rengøres Rengøring Aubo Køkkener Alm. rengøring Hovedrengøring feb. 2019   Tilrøget vægge og loft

 

Du finder vores kontaktinformationer her.

 

|   Witdahls Hjemme- og Erhvervsservice ©   |   CVR: 2691 7468   |   Holmevej 14, 7700 Thisted   |   Tlf: +45 2219 0981   |   Email: witdahls@witdahls.dk   |