Cookie- og Privatlivspolitik

Skov og træfældning

Witdahls varetager alle opgaver indenfor skovarbejde og træfældning i Thisted og Thy, nord som syd området.

Uanset om det er privat eller erhverv, kan Witdahls tilbyde kvalitetsservice. Vores personale har meget erfaring og er yderst veluddannet. Så du kan trygt lade Witdahls varetage hele opgaven – hver gang.

Træfældning i by og på land

Vores erfaring indenfor træfældning tæller også svært placerede træer, topkapning med eller uden kran og udtynding af træer eller buske hos både private og erhverv.

Disse special opgaver udføres året rundt, dog mest i vinterperioden, hvor saftspænding i træerne er aftagende. Dermed tåler træerne bedst en evt. hård beskæring.

Også i mindre haver kan vi komme ind med vores stubfræser på 80cm bredde. Større stubbe fræses med stubfræser agat på minigraver.

Ønskes oprydning efter opgaven er dette en selvfølge.

Witdahls er selvfølgelig ansvarsforsikrede.

Skov og læhegn

Witdahls samarbejder også med Thisted Kommune, Thy Statsskov og andre offentlige instanser og kommuner i Jammerbugt og Struer, Biologisk Forening Nordjylland (BNF) og Dansk Naturfredningsforening (DF) om såvel mindre som større opgaver. Arbejdet udføres til dels i Nationalpark Thy,  men også i mindre skovområder. Arbejdet omfatter både hedepleje og rensning ved åløb, hvor flisning tillige udføres som en af opgaverne.

 

Opgaverne som Witdahls kan løse i skoven er mange; det kan blandt andet være maskineskovning, skovning med motorsav, sporlægning og skovanlæg. Vi udfører også gerne grenknusning og dybdefræsning. Borede huller til genplantning i gammel skov udføres også.

Når det kommer til stubfræsning, læhegnsbeskæring eller plantning af skov og læhegn har vi ligeledes meget erfaring samt kompetencerne til at kunne udføre et stykke professionelt arbejde.

Witdahls udarbejder ligeledes planteplaner til eks. etablering af læhegn, og der medfølger 3 års vedligehold af læhegnet, som blandt andet indebærer sprøjtning m.m.

Witdahls læhegnsbeskærer ligeledes, så der bliver en optimal udnyttelse af blivende planter/træer.

Vi kender naturligvis alt til tilskudsordningerne på området og kan derfor vejlede og rådgive omkring brugen af disse.

Vi samarbejder med kunden hele vejen fra skovplantning til træfældning, og som kunde vil du mærke, at du arbejder med professionelle folk.

  

Skulle du være interesseret i en eller flere af vore ydelser, så kontakt os gerne og vi tager en uforpligtende snak om den bedste måde at dække jeres konkrete behov.

SE GALLERI af

Skovarbejde i Thy Topkapning af Gran og Fyr

Træfældning med kran   Plantning af juletræer

Beskæring af Valnøddetræ 

Træfældning med mobilkran    Flisning med skovmaskine

Du finder vores kontaktinformationer her.

|   Witdahls Hjemme- og Erhvervsservice ©   |   CVR: 2691 7468   |   Holmevej 14, 7700 Thisted   |   Tlf: +45 2219 0981   |   Email: witdahls@witdahls.dk   |