Cookie- og Privatlivspolitik

Sommer- og fritidshuse

Witdahls varetager alle opgaver indenfor vedligehold og nyanlæg ved sommerhuse i Thy og Nordjylland samt Mors.

Uanset om det er et udlejningshus eller kun brugt privat, kan Witdahls tilbyde en skræddersyet helårs løsning eller udførsel af enkelte opgaver.

Vores personale har meget erfaring og er yderst veluddannet på alle områder. I kan trygt lade Witdahls varetage netop jeres opgave ønsker – hver gang.

Udendørs arealer

Vi har stor erfaring i at se til de rigtige løsninger i vedligehold af alle udendørs arealer, uanset om grunden er stor eller lille.

Igennem tæt kontakt med jer, findes altid den/de rigtige løsninger, for at optimere jeres område.

Vi kan beskære og fælde de rigtige træer, anlægge indkørsler, indgangs veje osv. og evt. slutte med at plante, hvor der er behov for læ, farve eller andet til funktionelt brug af netop jeres fritidshus.

Vi er også behjælpelige med om forandring eller ny anlæg af terrasser, fliser arealer, som passer ind i husets ånd og stil.

Almindeligt vedligehold, af de nuværende områder, er dagligdag for os, hvor der slås græs, klippes græskanter, sprøjtes mod ukrudt og myrer eller renholdes med hakke og rive, hvor dette er flottest. Skal tagrenden renses inden vinter, klarer vi også det.

Vi bekæmper Hybenroser
I dag anses Rynket Rose/Hybenrose, i Danmark, som en invasiv planteart og bekæmpes flere steder. Vi har i samarbejde med Thisted Kommune, siden 2016, haft forsøg med div. former for bekæmpelse af Rynket Rose.

Ved private sommerhusejere har vi gode erfaringer med sprøjtning på det helt rigtige tidspunkt af året, derefter f. eks. knusning og efterfølgende behandling.

Forsøg med afgræsning, af eks. får, kan også være en mulighed.

 

 

 Inde områder/pedel opgaver

Inden døre tager vi gerne ansvaret for at holde øje med jeres installationer og kontrollerer om alt kører, som det skal.

Hvis der kommer problemer vil I blive kontaktet for nærmere forløb. Dette kan være en gang om året eller ligges i en fast aftale, som det nu ønskes.

Vi har gennem mange år i branchen, altid formået at holde fast i vores tillid og professionelle indgangsvinkel til kunden, så I vil opleve, at vi, sammen med jer, finder frem til den/de rigtige løsninger, i forhold til stedets/husets specifikke ønsker og behov.

Uanset om husets ejer bor i nærheden eller langt væk, varetages opgaverne altid med rettidighed og respekt for jer.

Vi har pt. bl. a., kunder fra hele Danmark, Tyskland og USA, som fungerer perfekt.

Skulle du være interesseret i en eller flere af vores ydelser, så kontakt os gerne og vi tager en uforpligtende snak om den bedste måde at dække jeres konkrete behov.

Bekæmpelse af Hybenrose  Beskæring og plantning

|   Witdahls Hjemme- og Erhvervsservice ©   |   CVR: 2691 7468   |   Holmevej 14, 7700 Thisted   |   Tlf: +45 2219 0981   |   Email: witdahls@witdahls.dk   |