Biodiversitet sygehuset

Thisted Sygehus

Udenfor Thisted Sygehus "bagudgang" har vi efter stormen januar 2023, fældet træerne, der stod der med mobilkran og Efeu på skrænten er knust væk med vores robotklipper på larvefødder, der stort set kan komme overalt. De har nu bl.a. fået meget mere lys ind ad vinduerne ved at fælde træerne udenfor.

Efter fjernelse af Efeu og træer, er overfladen af det gamle jord fjernet og vi har lagt skyllesand på stykket, for at skabe næringsfattig jord og få det rigtige miljø ved biodiversitet sammen med de planter, vi har sat, som er hjemmehørende arter.

Tag et kig på det ved sygehuset og gå en tur op ad stien, der er  lavet til samme formål.

Ny indkørsel

Her har vi lavet ny indkørsel med støttemur mod hækken og gangareal.

Ny P-plads og tilkørselsområde i Agger

Vi har her gravet underbunden op, lagt nyt sand under og afsluttet med pæn grus belægning.

Belægningsprojekt i Hanstholm

Belægningsprojekt i Hanstholm

Et belægningsprojekt i Hanstholm, hvor der skulle ligges 40*40*8 fliser hele vejen rundt om et nybygget hus. Når vejret og tiden tillader det, skal vi så græs hele vejen rundt om huset også.

Anlægsgartner Thisted sygehus opgave

Vi har her lavet en dejlig anlægsopgave i Thisted ved sygehusert, hvor vi har:

Have anlægsgartner opgave i Hanstholm

Haven her er lavet fra “bunden”, hvor vi begyndte med en havetegning.
Derefter anlagde vi haven efterår 2011 og øvrige forår 2012. Billederne er taget efter 1,5 vækstsæson, dvs. efterår 2013.

En lækker opgave i Nors, Thisted

Vi har her fået til opgave at lave en rigtig dejlig anlægsopgave i Nors, Thisted ved nybygget ejendom, hvor opgaven er fra helt bart til lækkert haveanlæg med mange detaljer som plantning af div. forskellige planter, lækkert flise- og anlægsarbejde, opsætning af tørrestativ v/højbede, afsnit i fliserne med bed og mange andre lækre anlægsopgaver.

Ejerslev anlægsgartner opgave

Opgaven her ved Ejerslev Kirke på Mors var at etablere en ny gangsti med de bornholmske bordursten. En dyr, men meget lækker dansk granitsten, der bl.a. er velegnet, hvor der f. eks. skal køres med kørestol, da de disse her har en jævn lang flade, hvor kørslen bliver mere jævn end ved f. eks. mindre og mange fliser. Vi har i samarbejde med arkitekten, Erik Søgaard fra P+P Arkitekterne kommet frem til dette flotte gangparti.