Ny indkørsel

Her har vi lavet ny indkørsel med støttemur mod hækken og gangareal.

Ny P-plads og tilkørselsområde i Agger

Vi har her gravet underbunden op, lagt nyt sand under og afsluttet med pæn grus belægning.

Belægningsprojekt i Hanstholm

Belægningsprojekt i Hanstholm

Et belægningsprojekt i Hanstholm, hvor der skulle ligges 40*40*8 fliser hele vejen rundt om et nybygget hus. Når vejret og tiden tillader det, skal vi så græs hele vejen rundt om huset også.

Anlægsgartner Thisted sygehus opgave

Vi har her lavet en dejlig anlægsopgave i Thisted ved sygehusert, hvor vi har:

Have anlægsgartner opgave i Hanstholm

Haven her er lavet fra “bunden”, hvor vi begyndte med en havetegning.
Derefter anlagde vi haven efterår 2011 og øvrige forår 2012. Billederne er taget efter 1,5 vækstsæson, dvs. efterår 2013.

En lækker opgave i Nors, Thisted

Vi har her fået til opgave at lave en rigtig dejlig anlægsopgave i Nors, Thisted ved nybygget ejendom, hvor opgaven er fra helt bart til lækkert haveanlæg med mange detaljer som plantning af div. forskellige planter, lækkert flise- og anlægsarbejde, opsætning af tørrestativ v/højbede, afsnit i fliserne med bed og mange andre lækre anlægsopgaver.

Ejerslev anlægsgartner opgave

Opgaven her ved Ejerslev Kirke på Mors var at etablere en ny gangsti med de bornholmske bordursten. En dyr, men meget lækker dansk granitsten, der bl.a. er velegnet, hvor der f. eks. skal køres med kørestol, da de disse her har en jævn lang flade, hvor kørslen bliver mere jævn end ved f. eks. mindre og mange fliser. Vi har i samarbejde med arkitekten, Erik Søgaard fra P+P Arkitekterne kommet frem til dette flotte gangparti.

Hanstholm Skole

I sommer 2020 blev et helt område på Hanstholm Skole omlagt. Der kom nye fliser og rullegræs. Lækkert med rullegræs, da der hurtigt bliver etableret græs, så det blev klar til leg og hygge i gården, inden eleverne mødte i skolen igen.