Kastanje hegn ved campingplads

Ved denne campingplads, som ligger i Nørre Vorupør i Thy, har vi sat Kastanje Hegn til afgrænsning af de forskellige pladser og til afgrænsning af stiforløb, såning af græs forskellige steder og plantning Hjelme som er en ca. 150 cm høj urt, der findes i klitter og på sandstrande især i Vestjylland, hvor den er god til at holde på de sandede jorde og skrænter ved campingpladsen.

Bro og indhegning ved Tingstrup Sø

Lækkert projekt ved Tingstrup Sø, hvor indhegning, gangbro og natursatelit er lavet, så man kan gå en tur hele vejen omkring søen. Vi har erfaret, at der gennemsnitlig pr. dag ca. går 100 mennesker rundt om søen -  enten for at gå en tur med hunden, ta' en løbetur vejen rundt eller bare nyde naturen og evt. med et par hvil undervejs på bænkene, som er lavet i lækkert Rubinia træ og står gode steder hele vejen rundt.

Ny låge ved børnehave

Børnehaven ville have en ny og anderledes låge monteret ved indgangen. Det kan vi også klare. Her er det første billede den gamle låge, der blev udskiftet.

Gangbro i vådområde

Her var en gammel gangbro, der skulle udskiftes  og hæves med både nye fundament skruer, hvor der er brugt egetræ forneden og lærketræ på selve gangarealet.

 

 

Hegnsopgave i Skyum

Hegnsopgave i Skyum
Her har vi monteret Farmland Naturhegn til det helt rigtige område. Det passer rigtigt godt ind i naturen.