Rafteafgrænsning ved sommerhus

Vedr. sommerhus

Her har vi monteret rafteafgræsning ved sommerhus mod skrænt og til pæn skraldespandsplads. Enkel og let løsning hvor rafterne følger skrænten.

Træfældning med kran

Vanskeligt placerede træer kan vi også fælde. I dette tilfælde bruger vi en kran, så vi er helt sikre på at ingenting bliver ødelagt og fordi det er et meget stort træ.

Vores robotklipper

Vores nye robotklipper/knuser på larvefødder som kører på såvel lige/flade områder som stejle skråninger, da den har en lav vægt. Derfor er den ekstrem stabil på stejle skråninger. Klipperen er fjernbetjent så medfølgende fører kan betjene maskinen fra stabil grund.

Hegnsopgave i Skyum

Hegnsopgave i Skyum
Her har vi monteret Farmland Naturhegn til det helt rigtige område. Det passer rigtigt godt ind i naturen.

Træfældning ved Nors

Her har som mange andre projekter, været ude at se på opgaven først. Derefter skulle alle træerne ved kirkediget ved Nors Kirke fældes.

De fleste af træerne var temmelig store – den største vejede 6 tons. Alle dem, vi kunne nå med mobilkran, blev i samarbejde med Hanstholm Kran, Tage Kristensen, hvor, i dette tilfælde, Niels, som fældede træerne, hele tiden har kontakt til føreren af kranen, så de undervejs ved helt præcis, hvad den anden laver.

Efter fældning af træerne blev de alle flishugget, hvor vi her samarbejde med graverne på Nors Kirke.

Skovflisning

En opgave hvor en mindre skov og læhegn blev fældet.

Træet blev fældet og det blev lagt perfekt ned, så føreren af skovflisnings maskinen kunne køre direkte til træet og komme det i maskinen. Det var et rigtigt godt arbejde af vores skovelev og Peter, vores faglærte skov- og naturtekniker.

Skyum Verdensuniversitetet

Her er noget tekst