Rengøring

Rengøring og hjemmeservice

Rengøring og hjemmeservice er en tillidssag, og netop derfor fokuserer Witdahls på stabilitet og kvalitet, når arbejdet kalder. Witdahls tilbyder professionel privat- og erhvervsrengøring i Thisted og hele Thy-området og ved Witdahls har alle opgaver første prioritet, store som små.

 

Witdahls leverer ydelser indenfor total- og hovedrengøring, trappevask, rengøring ved ind- og udflytninger, forårsrengøring, højtidsrengøring og kontinuerlig rengøring dagligt, hver uge, hver 14. dag eller hver måned. Vi tilbyder naturligvis vores ydelser overalt i Thisted og i hele Thy-området.

Vi kender tilskudsreglerne på området og kan derfor vejlede dig omkring de muligheder der er, når det kommer til besparelser og tilskud i forbindelse med rengøring.

 

Vi kommer også gerne ud og tager en snak om jeres behov og ønsker til en kontinuerlig rengøring, af eksempelvis et erhvervskontor, og kan derigennem, og i samarbejde med jer, tilrettelægge et skema som matcher jeres behov bedst muligt.

Et samarbejde med Witdahls giver en struktureret og stabil varetagelse af alle opgaver indenfor rengøring. Vi har daglige ruter fra Hurup i syd til Vesløs i nord, så vi kan betjene alle kunder i Thisted og i Thy-området på daglig basis, hvis det er det, der er behovet.

Skulle du være interesseret i en af vore ydelser eller flere, så kontakt os gerne og vi tager en uforpligtende snak om den bedste måde at dække lige netop jeres behov.

Før Efter Før Efter
Rengøring før-efter billede

Kontakt

Er du interesseret i vores Rengøring service, så tager vi gerne en uforpligtende snak om jeres behov.

  Vi udfører Rengøring opgaver som fx:

  • Ugentlig rengøring
  • Hver 14. dag
  • Månedlig rengøring
  • Hovedrengøring
  • Fra/ind flytte rengøring
  • Kun rengøring på hverdag i dagtimerne
  • Privat rengøring
  • Erhverv rengøring

  Se her vores projekter med Rengøring arbejde 

  witdahls@witdahls.dk
  Tlf.: 2219 0981
  Industrivej 34E, 7700 Thisted
  CVR: 2691 7468

  Cookie- og privatlivspolitik
  Visit our Facebook
  KONKTAKT OS
  Copyright © Widahls
  Design & udvikling: Norsite
  crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram