THISTED ANLÆGSGARTNERI GIVES VIDERE

Efter 40 år har jeg valgt at gå på pension den 31. oktober 2023. Jeg vil gerne takke mine kunder for den tillid, de har vist mig igennem årene.

Det er med stor fornøjelse, at Witdahls Hjemme- og Erhvervsservice vil føre virksomheden videre og jeg vil anbefale dem til fremtidens opgaver.

Med venlig hilsen

Leo Nørregård

 

WITDAHLS HJEMME- OG ERHVERVSSERVICE OVERTAGER THISTED ANLÆGSGARTNERI

Det er med stor fornøjelse, at Witdahls Hjemme- og Erhvervsservice pr. 1. november 2023 overtager Thisted Anlægsgartneri.

Opkøbet sker i forbindelse med, at den nuværende ejer Leo Nørregaard går på pension efter 40 år. Vi vil gøre vores bedste til, at alle kunder vil opleve samme høje serviceniveau som altid.

Med overtagelsen sikrer vi i Witdahls et stærkt grundlag for vores ambitioner på området og endnu bedre muligheder for vores faguddannede anlægsgartnere. Alt vil ske med den samme gode kundepleje og service, som kunderne altid har oplevet i Thisted Anlægsgartneri.

Vi håber på et godt samarbejde med såvel nye som nuværende kunder og Witdahls vil naturligvis fortsætte i samme ånd som hidtil og vi kører stadig i Thy og på Mors.

Med venlig hilsen

Niels Lodahl Andersen

Witdahls Hjemme- og Erhvervsservice

Holmevej 14

7700 Thisted

Tlf. 2219 0981

witdahls@witdahls.dk

 

Kontakt

Er du interesseret?
så tager vi gerne en uforpligtende snak om jeres behov.

  witdahls@witdahls.dk
  Tlf.: 2219 0981
  Industrivej 34E, 7700 Thisted
  CVR: 2691 7468

  Cookie- og privatlivspolitik
  Visit our Facebook
  KONKTAKT OS
  Copyright © Widahls
  Design & udvikling: Norsite
  crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram